Cloud Online

Met  Cloud Online biedt MHR Twente Business Process Modeling het beste van twee werelden: wél de mogelijkheden van de meest geavanceerde systemen, maar niet de hoge kosten. Met een breed scala aan cloud oplossingen zijn wij in staat om de perfecte IT-omgeving samen te stellen voor elke organisatie. Wij zoeken voor u de beste ‘Cloud’ oplossing die bij uw bedrijf past. Betrouwbaar en betaalbaar.

Hoe werkt het?

Met Cloud Online zijn toepassingen altijd en overal beschikbaar. U krijgt via internet toegang tot online werkplekken (en desgewenst eigen bedrijfsapplicaties), en betaalt daarvoor een vast bedrag per maand. De capaciteit is eenvoudig en zonder wachttijd uit te breiden of te reduceren. Ook de kosten zijn flexibel: doordat u alleen betaalt voor daadwerkelijk gebruik, hoeft u niet voorbereid te zijn op pieken of groei.

Optimale garanties

Met Cloud Online zijn de beschikbaarheid en de veiligheid van uw data optimaal gewaarborgd. In de meeste gevallen is data in de cloud zelfs veiliger opgeslagen dan lokaal. Dat geldt bij uitstek voor de cloud van MHR Twente Business Process Modeling, die staat in eigen zwaarbeveiligde datacenters op verschillende locaties in Nederland. Zelfs als de databeschikbaarheid op de ene locatie in gevaar komt, zorgt de andere locatie ervoor dat de cloud gewoon in de lucht blijft.