Consultancy

Software verkopen kunnen veel bedrijven, maar in onze ogen begint het dan pas. Het pakket moet ingericht worden en dan?
MHR Twente Business Process Modeling levert u Exact consultancy die optimaal wordt toegespitst op uw bedrijf en doelstellingen. Dit betekent dat wij altijd komen met concrete adviezen die direct kunnen worden toegepast om de efficiëntie te verhogen en om de informatiestroom binnen uw organisatie in goede banen te leiden.

Software is van vitaal belang wanneer u een organisatie op een functionele manier wilt runnen, maar dan is het wel belangrijk dat u de software op de juiste manier inzet. Dankzij de Exact consultancy van MHR Twente Business Process Modeling kan de software worden geïmplementeerd en wordt u als bedrijf getraind in de mogelijkheden die de software biedt. Hierin gaan wij een stapje verder dan anderen, om te zorgen dat u ook efficiënt kunt blijven werken.

Wij kunnen u pas precies vertellen hoe we u met Exact consultancy van dienst kunnen zijn, wanneer we meer weten over uw situatie en doelstellingen. We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft. MHR Twente Business Process Modeling heeft meer dan 25 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van bedrijven die met Exact Software werken. Wilt u er daar ook 1 van worden? Dat kan, neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen we?

Onze ervaren consultants zijn gecertificeerd voor de implementaties van Exact Software, Sumatra Software, Elvy Software, Speedbooks Software en Scansys Software. Daarnaast alle software die gekoppeld kan worden aan Exact. Jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit en geeft u de zekerheid.

Projectleiding

Een projectleider is verantwoordelijk voor een of meerdere projecten vanaf de ontwerpfase tot het einde ervan. De taken hangen in sterke mate af van hoever het project reeds gevorderd is. MHR Twente Business Process Modeling heeft ervaren projectleiders. Deze mensen maken uw bedrijf beter.