Elvy: Digitaliseerd!

Elvy stelt u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen als digitalisering, toenemende concurrentie en groeiende behoefte aan flexwerken bij uw medewerkers.

Modules

Elvy heeft verschillende modules. Zo is er Elvy Document Scanning, Elvy Inkomend Factuurregister, maar ook Elvy Onkosten Declaratie en Elvy Kostenbeheersing & Verplichtingen. Al deze modules op zichzelf vormen al een enorme verrijking voor uw bedrijfsprocessen. De echte voordelen van Elvy komen echter in zicht zodra u twee of meerdere modules van Elvy gebruikt.

Koppelingen

In de afgelopen jaren is Elvy flink doorontwikkeld. Ooit begon Elvy met de koppeling aan het financiële softwarepakket van Exact Globe.

In de tussentijd zijn er naast de doorontwikkeling van Elvy zelf ook veel koppelingen aan andere financiële en ERP pakketten ontwikkeld. U moet dan denken aan: Exact, Accountview/Visma, Afas, Exact e-Synergy, SAP Business One demo, Unit 4, Snelstart, King, Plan de Campagne, Accept en Muis Software.