Over MHR Twente

Business Process Modeling

Wij hebben de ervaring en kennis.

Al meer dan 29 jaar ervaring in de verkoop en advisering van Exact Software zorgen ervoor dat ons advies voor u de mogelijkheid biedt om zaken aan te pakken waarvan u kennis hebt. Geen moeilijke automatiseringsgesprekken meer over zaken die u niet beheerst. Naast software krijgen wij steeds meer de vraag over ‘Cloud’ oplossingen, ook hier hebben we de meest ervaren speler met de beste technische voorzieningen in ons assortiment opgenomen. Voor u de wetenschap dat u één aanspreekpartner hebt voor uw gehele automatisering.
MHR Business Process modeling laat uw bedrijf beter renderen.

 Wij stoppen niet eerder tot u een tevreden klant bent

Wij staan voor

Mix van kennis en ervaring

Logistieke- en financiële processen in kaart brengen is geen dagelijks werk voor u. Door jarenlange ervaring in de financiële branche weten wij hoe bedrijven denken over hun processen.
Dit kunt u aan ons over laten.

Betrouwbaarheid

MHR Twente BPM is al 29 jaar een betrouwbare partner in zakelijke dienstverlening. Op een no-nonsens manier aangeven wat haalbaar is of juist niet. Dit gegeven en de vriendelijke manier van benaderen maakt MHR Twente BPM één van de toonaangevende bedrijven in Twente.

Onderhoud

U werkt dagelijks met hardware en software. Ook deze producten hebben onderhoud nodig. Doet u dit niet loopt u over een tijd vast en zullen grotere problemen op u af komen. Onze ervaren technici willen u graag hiermee helpen. Doen waar ze goed in zijn.

Zakelijke advies

U als klant investeert in ons en wij in u. U mag dan ook van ons een zakelijk advies verwachten. Onze medewerkers zijn door alle leveranciers vakkundig getraind om u van dienst te zijn. Als u weet wat u als organisatie wilt zorgen wij ervoor dat u voor de toekomst gereed bent.