Voor snel en accuraat inzicht in uw financieel management

Adequaat schakelen binnen uw bedrijf op basis van betrouwbare informatie uit uw boekhoudprogramma is een must. Met Speedbooks heeft u binnen enkele minuten de gewenste managementrapportages paraat. Gebruikersgemak en flexibiliteit staan bij ons voorop.

Standaard wordt Speedbooks geleverd met diverse Excel rapportmodellen; van managementoverzicht tot jaarrekening. Handig wanneer u onderdelen wilt aanpassen; u bepaalt zelf hoe uw rapporten eruit zien. Bovendien voegt u de aangepaste rapporten eenvoudig toe als standaard templates. Hier downloadt u een aantal voorbeeldrapporten.

Speedbooks koppelt met álle in Nederland beschikbare boekhoudsoftware. Niet alleen met bekende pakketten als Exact, Davilex, Twinfield, King, SnelStart, maar ook met branche specifieke pakketten. Mocht uw eigen pakket niet koppelen met Speedbooks dan zorgen wij er voor dat ook uw pakket werkt in combinatie met onze software.

Speedbooks voor iedereen

Speedbooks Software heeft inmiddels meer dan 2000 klanten verdeeld over allerlei sectoren. Van industrie tot dienstverlening en van transport tot bouwsector. Een grote diversiteit zowel in soort als in grootte van de onderneming. Zo bedienen we interim-éénpitters tot internationale bedrijven met zo’n 500 medewerkers en in sommige gevallen nog groter.

Prijs-kwaliteitsverhouding

De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gedegen kennis van de markt en de gebruikersgroepen zorgen ervoor dat Speedbooks een grote groei kent binnen alle branches van het MKB.
Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van de pakketten kiezen steeds meer ondernemers ervoor om te werken met Speedbooks.